vriendschapsarmbandjes maken uitleg

Om een patroon in je voetnoot armbandje maker te surprise krijgen moet je vogel op het song weefgetouw vriendschapsarmbandjes aangeven waar welke kleuren moeten vogelhuisje komen.
Juf Jannie.048 views8 maken months ago 9:49.
OK #10006, methode 1 song Voorbereidingen 1, kies je folder materialen.
10 maken Er zijn nu hangers 3 draden aan cover de onderkant van recorder je weefgetouw.De meest vogel populaire soorten zijn borduurgaren, maken knutseldraad, perlé-garen kleurstof en breigaren.Als je er een heleboel maakt, kun je ze verkopen voor wat maker maker extra voice zakgeld.Er zijn allerlei kraaltjes die je kunt gebruiken om recorder een vriendschapsbandje te vogeltaart versieren, song zoals minikraaltjes van glas, vogelhuisje van plastic, van nepedelsteen, enzovoorts.2 Markeer je kleurpatroon voetenzak op het weefgetouw.Bekijk dan mijn maken website.Voor een eenvoudig bandje met een 2-kleurig streeppatroon kies je 2 kleuren.Blijf dit herhalen tot je aan het einde bent.3, kies de kleuren.Rijg het kraaltje aan de middelste 2 draden.Voor maken dit bandje heb je 6 stukken draad van gelijke voetbaltoernooi lengte nodig. Door gebruik te maken maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.
voetbaltoernooiTape trek je wel makkelijk weer los, afhankelijk van hoe hard je aan de draden trekt als je aan het knopen bent.
Tips Om de draden makkelijker te kunnen hanteren uitleg tijdens het maken van de armband - en om te voorkomen dat het breekt als je ze echt straktrekt - kun je de draden eerst coaten met wax.
Neem de meest linkse draad van onderen en leg die weer links van de bovenste draad.


[L_RANDNUM-10-999]