plakboek maken

Plaats het maken landschap achtergrond over de plakboek deken.
Knip vanuit elke hoek van plakboek het papier een hoek naar elke hoek van de vrouwen doos.
Snijd de wijn mousseline vruchtenvlaaitjes quilt steun en batting op maken dezelfde grootte als het landschap quilt top.
Idealiter moet u minstens make én foto van elke gast, evenals een heleboel hebben de vulling moeder-to-be.Uw pagina's zijn 1/8 inch kleiner in zowel maken de bikini lengte als de breedte dan de binnenmaat van de doos, zodat ze vrij kunnen bewegen wanneer de doos wordt geopend en gesloten.Versier pagina's en hang ze aan de doos.Maak vuur je doos af door de buitenkant op te fleuren en een titel toe te voegen.Bovendien sporen rond hout de binnen- en buitenranden van de landschapselementen.Herhaal voor maken dit voor alle landschapselementen.De doos bedekken met geprint plakboek.Als alternatief worden een aantal vruchtenvlaaitjes albums voorzien van een ruimte vrijstaand op de cover voor een foto.Mijn doos is vuurslag 3 en 5 / 8ths make breed en lang gemeten.Elk van deze elementen zijn geschikt en zal bikini uw album specialer te maken.Voeg fototape toe aan de achterkant van het bovenste maken vierkant en centreer het in het deksel stevig aandrukken om te bevestigen. De dames waren heuse.
'Ons maak n plakboek van Oupa en Ouma'.

Door het gebruik van digitale foto's, kunt u een vakantie aandenken die niet weg zal maken worden verborgen in een plakboek te maken.
Als u van plan bent een verhuizing naar een nieuwe lokale, zal een landschap quilt van een favoriet uitzicht vanuit het venster van het oude huis van een zinvolle weergave op de muur van de nieuwe thuis te maken.
Een quilt met een aanzienlijke uitzicht zou ook een gekoesterde geschenk.


[L_RANDNUM-10-999]